התערוכה תציג עבודות ציור, צילום, סאונד ואינסטליישן של אמנים ישראלים ובינלאומיים.
העבודות מקצינות רגעי שפל והידרדרות של החברה והאינדיבידואל במובנים כלכליים, חברתיים ותרבותיים. הדרך לגיהינום רצופה בכוונות טובות.
בתערוכה הנוכחית תציג לראשונה טאי שני (Tai Shani) עבודה מחוץ למדיום הפרפורמנס, למרות שהעבודה שואבת ממקורות המדיום, היא מורכבת מצילום, סאונד וטקסט. העבודה עוקבת אחר סיפורה של שחקנית שיוצאת מדעתה תוך כדי הכנה על תפקיד חדש לסרט. זהותה של השחקנית במציאות חופפת עם זהותה של הדמות אותה היא משחקת. כפילותה של דמות זומבי שמדרדרת לכדי טירוף ומוות. הסיפור מתגלה לצופה דרך טקסט, סאונד וצילומי תלת ממד.
ליסה סאנדז (Lisa Saditz) מתארת נופים אמריקאים שמשקפים את הדעיכה המתרחשת בתרבות ובכלכלה, בובת בוב ספוג גוססת בתוך בריכת ילדים עזובה. עיירות אמריקאיות נטושות לאחר המשבר הכלכלי.
טום סנפורד (Tom Sanford) מזמין מסין דיוקנאות של מאו דזה-דונג (Mao Zedong) ו"אונס" אותם באמצעות מוטיבים שלקוחים מהתרבות האמריקאית.
הציורים של ראיין שניידר (Ryan Schneider) מתייחסים לבעיות חברתיות בתוך החברה האמריקאית (בדידות, ניכור, עוני, מצוקה פוליטית של מדיניות כלכלית). שניידר יוצר מתוך החוויות סביבו רגעים של מבוכה, מתח, התרגשות ועייפות.
עבודותיו של שי קון (Shay Kun) הן הכלאה אבסורדית של נוף אמריקאי בתולי עם נופים פסיכדליים, תלושים וסוריאליסטיים.
דמויותיו הגרוטסקיות של אהרון ג'ונסון (Aaron Johnson) עוסקות בתרבות טרש זולה עם נטייה אנרכיסטית ומלגלג על מה שנראה כמו "הסיוט הלאומי" של אמריקה.
אסי משולם (Assi Meshullam) יציג יצורי כלאיים, הכלאה גרוטסקית בין ילדי אדם לבין יצורי פינת חי שהשתבשו. הדמויות של משולם (חיות מחמד של השטן) צופות על היצירות כמעין ילדים מתריסים מהעת העתיקה שקמו לתחייה בשביל לצעוק "דפקתם את זה!".
התערוכה תוצג בין התאריכים הבאים : 29 בדצמבר עד ל4 בפברואר .
הפתיחה החגיגית תתקיים ביום חמישי ה-29 בדצמבר בשעה 20:00 .
לפרטים נוספים ניתן לפנות לאורטל מור מגלריית חזי כהן.
הגלרייה פתוחה בימים הבאים:
ב-ה : 19:00-10:30 ו: 14:00-10:00 ש: 14:00-11:00
רחוב וולפסון 54 תל אביב-יפו טלפון: 03-6398788 info@hezicohengallery.comwww.hezicohengallery.com
הכותב הינו בלוגר וסטודנט לתקשורת באוניברסיטה הפתוחה